Zwolse veteranen naar Den Haag

Nederlandse veteranendagIn de Blauwvingercourant van deze maand staat een artikel hierover met een verwijzing naar meer informatie op deze website. I.v.m. een korte reactie tijd en niet beschikbare volledige e-mail adresbestand hebben wij helaas moeten kiezen voor een beperkte mailing en publicatie op deze website!

Het Veteranenplatform juicht ons voornemen toe om met een groep Zwolse veteranen, bij voorkeur met partner, op 25 juni naar de landelijke Veteranendag in Den Haag te komen. We zijn daar zeer welkom. Het Platform heeft ons hiervoor een beperkt aantal gratis NS-vervoersbewijzen ter beschikking gesteld, echter uiterste opgave datum (u kon zich hiervoor tot maandag 23 mei opgeven!) is helaas verstreken. Voor een impressie 2015, zie:
Beeld verslag Omroep West en NOS omroep.

Toch belangstelling? Geef u op via info@veteranenzwolle.nl en ga, eventueel met partner, met ons mee. Een geschikte dag om nader kennis te maken met elkaar tijdens deze sfeervolle dag, die m.n. in het teken staat van respect en waardering voor ons als veteranen!

Wist u dat u (als postactief) via de website van het Veteraneninstituut jaarlijks gratis twee NS vervoersbewijzen kan aanvragen! Ga naar “Direct regelen

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.