Bevrijdingsdag 5 mei

Logo SBO 2015Ruim 50 veteranen en 45 partners hebben zich aangemeld voor het openingsconcert van het bevrijdingsfestival. De gemeente zal zorgen dat er voor ons voldoende stoelen zijn gereserveerd. Na het concert zal het veteranencafé open gaan voor een gezellig kopje koffie of iets sterkers. Het café bevindt zich op het Plein van de Vrijheid, halverwege het park aan de kant van de Wethouder Alferinkweg, en is vrij toegankelijk voor alle veteranen, partners en familie. Ook voor degenen die zich nog niet hebben aangemeld! (Gezien de positieve reacties verwachten wij een grote opkomst, mocht het bij binnenkomst voor u wat te druk zijn, u kunt ook eerst het bevrijdingsfestival bekijken, het café blijft open tot ca. 17.00 uur.)
Programma:
10.30 uur Welkom bij het hoofdpodium. De veteranen die als zodanig herkenbaar zijn, worden verwacht bij de vlaggenmasten voor het formeren van een erewacht. Hoe meer aanwezig, hoe beter!
10.45 uur Ontsteking van het bevrijdingsvuur en aansluitend de toespraak van de burgemeester.
11.00 uur Openingsconcert op het hoofdpodium door Kenny B.
12.00 uur Einde concert. Opening veteranencafé tot ca. 17.00 uur.

Het veteranencafé is mogelijk gemaakt door ondersteuning van ‘Culturele producties Niek van der Sprong’, organisator van het Bevrijdingsfestival Overijssel (BFO).

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.