Agenda

nov
6
za
2021
Sunset March @ Sunset march
nov 6 @ 16:59 – 18:00

De Sunset March is sinds 19 oktober 2014 een dagelijks eerbetoon aan de geallieerde militairen, die gevochten hebben voor de bevrijding van Nederland. In Nijmegen is een nieuwe stadsbrug gebouwd; de Oversteek. De verlichting van deze nieuwe brug is heel uniek. Er staan 48 paren lichtmasten op de brug. Rond het tijdstip van zonsondergang worden deze lichtmasten, paar voor paar, na elkaar ontstoken in het tempo van een trage mars. Iedere avond, als het eerste paar lichtmasten wordt ontstoken, loopt een of meerdere veteranen de Sunset March mee in het tempo waarin de lichten aangaan.

Aanmelden Sunset March:

Op zaterdag 6 november willen wij weer als vereniging de Sunset March  lopen. Deze wordt gelopen op het moment dat de zon onder gaat. Op 6 november is dat 16:59 uur en vindt plaatst in Nijmegen. Er is gekozen voor een datum waarop de zon vroeg onder gaat om na afloop gezamenlijk (eigen kosten) ergens te gaan eten. Loop jij (ook) dit jaar mee?

Bij de aanmelding graag vermelden:

  • Gaat wel / niet mee eten
  • Komt met ..(aantal) personen  (ivm reservering restaurant)
  • Komt met eigen vervoer / heeft geen vervoer
  • Kan ..(aantal) personen meenemen

Aanmelden bij ondergetekende vóór 23 oktober i.v.m. de reservering van het restaurant:
secretaris@veteranenzwolle.nl

Met vriendelijke groet,

Vereniging Veteranen Zwolle
(waarnemend) Secretaris

Bram van den Boogaard

nov
12
vr
2021
Veteranen café @ Vereningsgebouw De Buitensociëteit
nov 12 @ 19:30 – 22:30

Nieuwe huiskamerVaste maandelijkse bijeenkomst. In beginsel elke tweede vrijdag van de maand , van 19.30 tot 22.30 uur in het verenigingsgebouw van Vereniging De Buitensociëteit.

Ook op vrijdag 12 november wordt het veteranen café weer geopend van 19.30 tot 22.30 uur op onze vaste locatie: het verenigingsgebouw van Vereniging de Buitensociëteit.

Aanmelden is niet nodig!

Tot vrijdag 12 november of ander moment!

Het gebouw grenst aan het parkeerterrein van De Nieuwe Buitensociëteit, Stationsweg 44 in Zwolle en is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer. Uitstapplaats station NS (centrumzijde)
Er is beperkte (betaal)parkeermogelijkheid, hierover wordt nog onderhandeld. U bent van harte welkom.

nov
20
za
2021
Lustrumfeest
nov 20 hele dag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op vrijdag 25 november 2016 is Zwolle een vereniging rijker geworden. En niet zomaar een vereniging. Het gaat om de eerste veteranenvereniging in Nederland. De ondertekening van de akte van oprichting was onderdeel van een programma bij de Gift City met onder meer Veteraan in de Klas en een presentatie van Hart voor Zwolle. Ook burgemeester Meijer was erbij aanwezig en hield een toespraak.

Jullie begrijpen, het gaat om onze vereniging! Dit betekent dat wij in 2021 5 jaar bestaan en dit willen wij dan ook gezamenlijk vieren.
Hoe dit lustrum gaat uitzien is nog niet geheel ingevuld, definitieve informatie volgt z.s.m.

Reacties zijn gesloten.