Agenda

jun
10
vr
2022
Veteranen café inbegrepen de uitgestelde pub quiz @ Vereningsgebouw De Buitensociëteit
jun 10 @ 19:30 – 22:30

Nieuwe huiskamerVaste maandelijkse bijeenkomst. In beginsel elke tweede vrijdag van de maand , van 19.30 tot 22.30 uur in het verenigingsgebouw van Vereniging De Buitensociëteit.

Ook op vrijdag 10 juni wordt het veteranen café weer geopend van 19.30 tot 22.30 uur op onze vaste locatie: het verenigingsgebouw van Vereniging de Buitensociëteit.

Aanmelden is niet nodig!

Tot vrijdag 10 juni of ander moment!

Het gebouw grenst aan het parkeerterrein van De Nieuwe Buitensociëteit, Stationsweg 44 in Zwolle en is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer. Uitstapplaats station NS (centrumzijde)
Er is beperkte (betaal)parkeermogelijkheid, hierover wordt nog onderhandeld. U bent van harte welkom.

jul
1
vr
2022
Laatste inloopavond voor de vakantie (1e vrijdag van de maand!!!) @ Vereningsgebouw De Buitensociëteit
jul 1 @ 19:30 – 22:30

Nieuwe huiskamerDit is de laatste inloopavond voor de vakantie. Een mooie gelegenheid om elkaar een fijne vakantie te wensen.
Eerstvolgende inloopavond is dan weer in september. In beginsel elke tweede vrijdag van de maand , van 19.30 tot 22.30 uur in het verenigingsgebouw van Vereniging De Buitensociëteit, Het gebouw grenst aan het parkeerterrein van De Nieuwe Buitensociëteit, Stationsweg 44 in Zwolle en is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer. Uitstapplaats station NS (centrumzijde)
Er is beperkte (betaal)parkeermogelijkheid. U bent van harte welkom.Verenigingsgebouw Buitensocieteit

Naast de vaste inloopavonden zullen ook andere bijeenkomsten worden georganiseerd op andere dagen en indien gewenst ook op andere locaties. Blijft hiervoor de agenda volgen!

aug
15
ma
2022
Herdenking monument Eekhout Park
aug 15 @ 19:15 – 20:30

Monument Eekhout ParkDodenherdenking bij het Indië- en Nieuw-Guinea-monument

Geachte leden en belangstellenden,

hierbij nodigen wij u, namens commissie herdenking 15 augustus Zwolle, uit voor de herdenking 15 augustus 2022 in park Eekhout in Zwolle.

15 augustus 1945 is het officiële einde van de Tweede Wereldoorlog. Bij het Indië- en Nieuw-Guinea-monument in Park Eekhout staan we in Zwolle ieder jaar op 15 augustus stil bij alle militaire en burgerslachtoffers die zijn omgekomen in Oost-Azië in de periode 1941-1962.

Het Indië- en Nieuw-Guinea-monument werd in 2002 opgericht ter nagedachtenis aan de burgers en militairen die de dood vonden door oorlog, bezetting, gevangenschap en terreur in Oost-Azië. Het gaat om slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog tijdens de Japanse bezetting (1941-1945), maar ook om gevallenen tijdens de Bersiap-periode en de politionele acties (1945-1949) en de kwestie Nieuw-Guinea (1949-1962). Deze drie periodes in de geschiedenis worden gemarkeerd door de drie onderling verbonden zuilen van het monument.

Wij vragen u om vanaf 19.00 uur aanwezig te zijn en plaats te willen nemen bij het Indië-en Nieuw Guinea Monument in Park Eekhout aan de Burgemeester van Roijensingel te Zwolle. Wij kunnen u helaas geen stoel beloven, de eerste rijen zullen voor kransleggers en sprekers etc zijn gereserveerd.

De herdenking begint om 19.15 uur en zal rond 20.30 afgelopen zijn.

Na afloop is er de mogelijkheid om er een kopje koffie of thee te drinken bij de Theeschenkerij Park Eekhout, met een snackje hopen wij met u te kunnen spreken

Leden zijn inmiddels al via mailing geïnformeerd waarin verwijzing hoe deelname/opgave voor de erewacht!

sep
9
vr
2022
Veteranen café (1e na vakantie periode) @ Vereningsgebouw De Buitensociëteit
sep 9 @ 19:30 – 22:30

Nieuwe huiskamerVaste maandelijkse bijeenkomst. In beginsel elke tweede vrijdag van de maand , van 19.30 tot 22.30 uur in het verenigingsgebouw van Vereniging De Buitensociëteit.

Ook op vrijdag 9 september wordt het veteranen café weer geopend van 19.30 tot 22.30 uur op onze vaste locatie: het verenigingsgebouw van Vereniging de Buitensociëteit.

Aanmelden is niet nodig!

Tot vrijdag 9 september of ander moment!

Het gebouw grenst aan het parkeerterrein van De Nieuwe Buitensociëteit, Stationsweg 44 in Zwolle en is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer. Uitstapplaats station NS (centrumzijde)
Er is beperkte (betaal)parkeermogelijkheid. U bent van harte welkom.

sep
10
za
2022
Sunset March
sep 10 hele dag

De Sunset March is sinds 19 oktober 2014 een dagelijks eerbetoon aan de geallieerde militairen, die gevochten hebben voor de bevrijding van Nederland. In Nijmegen is een nieuwe stadsbrug gebouwd; de Oversteek. De verlichting van deze nieuwe brug is heel uniek. Er staan 48 paren lichtmasten op de brug. Rond het tijdstip van zonsondergang worden deze lichtmasten, paar voor paar, na elkaar ontstoken in het tempo van een trage mars. Iedere avond, als het eerste paar lichtmasten wordt ontstoken, loopt een of meerdere veteranen de Sunset March mee in het tempo waarin de lichten aangaan.

Op verzoek gaan wij als vereniging deze Sunset March weer een keer lopen, liefst met zoveel mogelijk leden. We hebben ons ingeschreven voor zaterdagavond 1o september. Belangstelling? Zet deze dag alvast in je agenda!

Meer informatie volgt z.s.m.

Reacties zijn gesloten.